menu

You are here; Home > Programma > Menu

Alle gerechten worden bereid door O'Pazzo. Het vlees is 100% biologisch van slagerij De Groene Weg. De groentes zijn 100% biologisch van boerderij Landzicht en Eosta.
De verschillende broodspreads zijn van de Gimsel, het brood zelf van Jordy's Bakery, de olijven van Greekgreenmarket,
de Parmigiano van Little Italy en de gebruikte eireren van de Vossenburgh Rhoon.

- kleine variaties door het onverhoede moment en/of door de fantasie van de kok daargelaten, is dit het menu -


Avete delle allergie o siete vegetariani? Per favore fatecelo sapere!
Do you have allergies or are you vegetarian? Please let us know! / Heeft u een allergie of bent u vegetariër? Meld het ons!


Pane & varie sfiziose creme
Brood met verschillende spreads / Bread with spreads - V

Vitello tonnato
Gebraden in dunne plakjes gesneden kalfsvlees met huisgemaakte tonijnmayonaise geserveerd met kappertjes, tomaten en rucola
Roasted, thin sliced veal, served with homemade tuna mayonnaise, carpers, tomatoes and rocket salad

Carpaccio di manzo
Rundermuis carpaccio met pijnboompitten, parmezaanse kaas, kappertjes, rucola en olijfolie
/ Beef carpaccio with pine nuts, Parmesan cheese, capers, rocket salad and olive oil

Salmone affumicato e vinaigrette di lamponi
Huisgerookte zalm met frambozen dressing / Home smoked salmon with raspberry-pink vinaigrette

Insalata mista
Gemengde salades / Mixed salad - V

Tagliere di affettati misti
Italiaans vleesplateau / Italian meat plate

Calamari fritti
Gefrituurde inktvisringen geserveerd met huisgemaakte tartaarsaus / Deep fried squid rings with homemade tartar sauce

Verdure grigliate all’aceto balsamico
Gegrilde seizoensgroenten met balsamico dressing / Grilled vegetables with balsamic vinaigrette - V

Tagliere di formaggi
Kaasplateau / Cheese plate - V

Varietà di pizze classiche di O’Pazzo e della Nuova Generazione O’
Variëteit aan pizzastukken van O’Pazzo’s klassiekers tot Nieuwe Generatie O’ / Various pizza slices of O’Pazzo classics and New Generation O’ - V
Pizza's van O'Pazzo zijn sinds 1999 bekend door hun bakwijze volgens Napolitaans recept. Zoals het hoort: in een traditionele houtoven met verse streekproducten uit Italië
Since 1999, pizzas of O'Pazzo are famous for their Original Napolitan recipe. They are baked in a traditional wood oven, with fresh regional products from Italy